Oferty pracy w Folvarku „u Klimosza”

Barman lub kelner na stanowisko Kierownika Sali.

Miejsce pracy: Pogwizdów ul. Katowicka 9
Odpowiedzialność za funkcjonowanie obsługi Restauracji „Warzelnia” oraz Domu Przyjęć uKlimosza oferującego przyjęcia na 4 salach.
Opis stanowiska: Co będziesz robił?
·        dbał o organizację pracy w restauracji oraz podczas obsługi imprez
·        prowadził biuro obsługi klienta – sprzedaż i rozliczanie imprez,
·        obsługiwał obieg dokumentów zakupowych i sprzedaży,
·        w zastępstwie wykonywał pracę barmana
·        udoskonalał swój warsztat pracy poprzez uczestnictwo w spotkaniach i szkoleniach
·        współtworzył wizerunek firmy wśród klientów indywidualnych oraz B2B
Wymagania:
·        systematyczne dbanie o realizację potrzeb klienta,
·        co najmniej 2-letnie doświadczenie w obsłudze klienta
·        co najmniej średnie wykształcenie,
·        umiejętność sprawnego planowania swoich zadań oraz czasu pracy,
·        czynne prawo jazdy kategorii B,
·        znajomość pakietu Office.
Oferujemy:
·        stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
·        premię miesięczną uzależnioną od wyników sprzedaży,
·        ścieżkę awansu zawodowego,
·        odpowiedzialną i istotną dla firmy pracę,
·        swobodę w doborze narzędzi i sposobów realizacji zadań
·        ścieżkę rozwoju zawodowego opartą o wzrost odpowiedzialności i kompetencji,
·        pracę w zespole miłych, profesjonalnych ludzi nakierowanych na realizację zadań,
·        wsparcie i zaufanie ze strony przełożonych,
·        narzędzia pracy niezbędne do realizacji Twoich zadań
Oferty prosimy kierować na adres: folvark@icloud.com
Kucharz na stanowisko Szefa Kuchni.
Miejsce pracy: Pogwizdów ul. Katowicka 9
Odpowiedzialność za funkcjonowanie kuchni w Restauracji „Warzelnia” oraz Domu Przyjęć uKlimosza oferującego przyjęcia na 4 salach.
Opis stanowiska: Co będziesz robił?
·        dbał o organizację pracy obu kuchni oraz monitorował potrzeby klientów
·        współtworzył menu restauracji, przyjęć okolicznościowych i nadzorował ich przygotowanie,
·        udoskonalał swój warsztat pracy poprzez uczestnictwo w spotkaniach i szkoleniach
·        współtworzył wizerunek firmy wśród klientów B2B oraz indywidualnych
Wymagania:
·        systematyczne dbanie o realizację potrzeb klienta,
·        co najmniej 3-letnie doświadczenie w pracy na kuchni
·        co najmniej średnie wykształcenie,
·        umiejętność sprawnego planowania swoich zadań oraz czasu pracy,
·        czynne prawo jazdy kategorii B,
·        znajomość pakietu Office.
Oferujemy:
·        stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
·        premię miesięczną uzależnioną od wyników sprzedaży,
·        odpowiedzialną i istotną dla firmy pracę,
·        swobodę w doborze narzędzi i sposobów realizacji zadań
·        ścieżkę rozwoju zawodowego opartą o wzrost odpowiedzialności i kompetencji,
·        pracę w zespole miłych, profesjonalnych ludzi nakierowanych na realizację zadań,
·        wsparcie i zaufanie ze strony przełożonych,
·        narzędzia pracy niezbędne do realizacji Twoich zadań
Oferty prosimy kierować na adres: folvark@icloud.com