Menu SYLWESTER 2019/2020:

Przystawka:

Pasztet z sarny z żurawiną

Danie główne:

Rolada wieprzowa z farszem nadziewana boczkiem i ogórkiem kiszonym, kluski śląskie z sosem pieczeniowym i modro kapusta.

Słodki bufet kawowy:

Kawa z expresu, herbata – bez limitu.

mix ciast Mistrza Andrzeja 1,5 porcji na osobę

Bufet zimnych przekąsek:

Deska wędlin i serów, Sałatki, Pieczywo Folvarczne 

Gorąca kolacja pierwsza:

Filet z kurczaka faszerowany szpinakiem i czosnkiem w zestawie

Druga Gorąca kolacja:

Pikantny barszcz podawany z gorącym pasztecikiem drobiowym

Dodatkowo:

Napoje zimne w stole: soki owocowe, woda z limonką i miętą – bez limitu.

Alkohol – wódka lub wino dostępne w cenie 30, zł za butelkę

Piwo lane:  Żywiec i Noszak w cenie 6 zł / 0,5 L

W Sali Balowej przy zespole LEGIERSKI MUSIC cena: 170 zł/os

Na Warzelni z DJ  Krzywson x Kcpro DJ’s cena: 150 zł/os

Sprzedaż biletów i rezerwacje w restauracji Warzelnia:

ul. Katowicka 9 w Pogwizdowie tel. 601406424 lub mailem: biuro@uklimosza.pl

wpłaty przelewem na rachunek w PKO: 78 1020 2528 0000 0102 0379 6059